Δημιουργία gmail





Τι είναι το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (e-mail);



Tο Gmail, γνωστό επίσης και ως Google Mail, είναι μια υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της Google.

Γιατί επιλέγουμε λογαριασμό email στη Google

Προσφέρει δωρεάν αποθηκευτικό χώρο 15GB και εκτός από την αποστολή και λήψη μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μπορείτε να έχετε μια συνομιλία μέσω βίντεο με έναν φίλο ή να καλέσετε κάποιον μέσω του Google Voice. Επίσης, με το λογαριασμό σας, συγχρόνως εισέρχεστε και σε άλλες υπηρεσίες της Google, όπως το YouTube, το Drive, το Blogger, το Docs κ.α. Μπορείτε, επίσης, να επισυνάψετε αρχεία έως 25 ΜB, ενώ για μεγαλύτερα αρχεία επισυνάπτεται αυτόματα ένα link για το Google Drive. Υπάρχει φυσικά και εφαρμογή για iOS και Android, ώστε να έχετε πρόσβαση στα emails σας από το κινητό σας. H δημιουργία email στο Gmail είναι πολύ εύκολη.

Βήματα Δημιουργίας Gmail:

Για να κάνετε εγγραφή στο Gmail, θα πρέπει να προχωρήσετε στη δημιουργία Gmail.
Για τη δημιουργία gmail λογαριασμού, πατήστε εδώ.
Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στη φόρμα.

Θα πρέπει να επιλέξετε ένα όνομα για το email σας και ένα συνθηματικό για κάθε φορά που θα επιχειρήσετε να κάνετε μία gmail είσοδο.

Αν δεν έχετε άλλο email, δεν χρειάζεται να καταχωρίσετε κάποιο στο πεδίο "Η τρέχουσα διεύθυνσή σας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου".
Κατόπιν, συμφωνήστε με τους όρους παροχής υπηρεσιών, και αν θέλετε, καλό θα ήταν να πατήσετε στο “Περισσότερες επιλογές”, προκειμένου να παραμετροποιήσετε το τι στοιχεία θέλετε να δημοσιοποιούνται και να διατηρούνται από τις αναζητήσεις σας, το ιστορικό σας κτλ.

Μέσα σε λιγότερο από ένα λεπτό, έχετε τη νέα σας διεύθυνση και μπορείτε να κάνετε μία gmail είσοδο.

Σχόλια